Bramac tetőcserép a Lang Építőanyag Kereskedéstől

Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék hosszú évekre szóló döntés.
Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie?

A válasz egyetlen szó: megbízhatóság.

Bízzon egy olyan vállalatban, amely Magyarország legnagyobb kereskedelmi hálózata, másfél évtizedes szakmai tapasztalattal és több, mint 80 magyar tulajdonban lévő telephellyel.

Az újHÁZ Centrum Veszprémi kereskedése a Lang Építőanyag Kereskedés jelenlegi helyén 1996 óta működik. A Lang Építőanyag Kereskedés az általános építőanyag értékesítésén kívül a Bramac tetőcserepek kiemelt kereskedője. Tematikus oldalunkat is a Bramac beton és kerámia tetőcserepeinek kiemelt bemutatása okán hoztuk létre.

A Bramac tetőcserép bármely stílust kedvelő vásárlónak kiváló választás, akár új ház építéséről, felújításról, vagy tetőcseréről legyen is szó. A Bramac tetőrendszer a legkorszerűbb építőanyagok és technológiák alkalmazásával magas műszaki színvonalat, kiemelkedő használati értéket biztosít.

A Bramac nemcsak a beton és kerámia tetőcserepekre kínál 30 év garanciát, hanem rendszercsomag vásárlása esetén a teljes tető működésére vonatkozó, minden rendszerelemre kiterjedő 15 éves rendszergaranciát is vállal.

Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is köszönthetjük a Lang Építőanyag Kereskedésben és közösen megtaláljuk a megoldást, akár új ház építés, akár felújítás, tetőcsere előtt áll.

Telephely